Frizuri Baieti

Frizuri baieti

Baietii moderni își acordă o atenție deosebită la felul cum arată. În ziua de astăzi există o mulțime frizuri baieti care corespund imaginii și stilului de viață pe care îl duc. În topul celor mai reușite frizuri se amplasează categoria clasica de frizuri baieti care este mereu în top indiferent de trecerea timpului.

De asemenea anul 2016 ne-a pregătit o serie de frizuri tip semibox care se caracterizeaza prin partea de jos a parului mai scurtă și în partea de sus mai lungă, ceea ce aveți posibilitatea să vedeți în galeria de mai jos.

Frizuri baietiFrizuri baietiFrizuri baieti

Frizuri baieti Frizuri baietiFrizuri baieti

Frizuri baieti Frizuri baieti Frizuri baieti

În următorul rând,  anul 2016 ne-a mai pregătit o serie de frizuri baieti care să combine practicul cu frumosul.

Una din tipurile de frizuri este „Ariciul” care este foarte comodă în orice timp al anului. Însă pentru a avea o asemenea frizura este necesar să aveți o formă corectă a capului, în caz  contrar riscati să aveți o lăsătură.

O altă frizura baieti 2016 este cea sportivă care este de o lungime egală peste tot capul și care se potrivește de minune la baieții energici, incluzînd în sine usurința, comoditatea și acuratețea!

Frizuri Baieti Frizuri Baieti Frizuri Baieti

Frizuri Baieti a7 Frizuri Baieti

Frizuri Baieti Frizuri BaietiFrizuri Baieti

Noul sezon aduce cu sine o multime frizuri de baieti care mai de care. Stiliștii încearcă să ne surprindă cu cele mai neobișnuite idei cu frizuri de baieti , care la rîndul lor sunt foarte variate, ca de exemplu:

  • frizuri baieti undercat,
  • frizuri în stil box sau semibox
  • frizuri in stil bob si cu mici modificari
  • frizuri de tip canadca
  • frizura dubla
  • frizura ariciul.

Poze frizuri baieti

Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti

Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti

Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti Frizuri de Baieti

Nu numai fetelor le place să posede un păr îngrijit și să arate bine. Baieților la fel le place să arate bine, sa fie stilați și atrăgatori. de aceea noi, coafuri.md am pregatit pentru ei o colecție de poze frizuri baieti de unde au posibilitatea de a alege frizura ce li se potrivește cel mai bine.

Frizuri baieti Frizuri baieti Frizuri baieti

Frizuri baieti Frizuri baieti Frizuri baieti

Frizuri baieti Frizuri baieti Frizuri baieti Frizuri baieti

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste tag-uri HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>