Coafuri Elegante

Coafuri valuri

Pentru a crea o imagine desăvîrșită este nevoie de o coafură frumoasă și elegantă, însă nu trebuie de uitat  că este necesar ca coafura  să corespundă machiajului și rochiei alese . Deoarece o coafură elegantă și corect selectată vă va face irezistibilă și vă va dărui entuziasmul și admirația celor din jur.

Coafuri Elegante de Ocazie

Înainte de a alege o coafură elegantă de ocazie trebuie de atras atenția la frezura și textura părului, pentru că frezurile pe păr scurt și lung au o varietate mare de coafuri. Prin urmare, pentru a crea  imaginea dorită  uneori trebuie să se recurgă la extensiile părului pentru a avea rezultatul mult dorit. O coafură elegantă depide de gradul de solemnitate a evenimentului. De exemplu: Pentru o cina cu partenerii de afaceri trebuie să vă alegeți  o coafură strictă, simplă dar în același timp elegantă. La o petrecere corporativă puteți alege o coafură tradițională de seară, însă ea permite și unele libertăți. La petrecerea burlăcițelor sau nunta prietenei , perfect s-ar potrivi orice coafură extravagantă, decorată cu diferite flori ,pietre frumoase care redă eleganța.

Coafuri de ocazie Coafuri de ocazie Coafuri de ocazie Coafuri de ocazie Coafuri de ocazie Coafuri de ocazie

Coafuri de Ocazie

Cocul Clasic

Cocul Clasic este cea mai simplă și populară coafură de seară  care se potrivește la orice ocazie și pentru orice ținută. Este  o opțiune pentru părul  drept,  lung și mediu. Această coafură clasică niciodată nu iese din modă și redă imaginii  seriozitate.

Coafuri cocCoafuri cocCoafuri coc

Coafuri cocCoafuri cocCoafuri coc

Coafuri Elegante de Ocazie – Cocul Franțuzesc

Însuși denumirea ne vorbește de rafinamentul acestei coafuri franceze. Această coafură de seară  de asemenea se referă la clasic și niciodată  nu va ieși din modă!

Coafuri coc Coafuri coc Coafuri coc Coafuri coc Coafuri coc Coafuri coc

Coafuri Elegante  de Ocazie – Bucle

Aceatsă coafură este potrivită pentru cele mai importante și solemne evenimente, în special des utilizate în coafurile de nuntă. Există o mulțime de coafuri cu bucle și multe din ele depind de profesionalismul și  imaginația frizerului. Cu toate acestea, o coafură cu bucle se poate cu ușurință de efectuat și acasă.

Coafuri cu bucleCoafuri cu bucleCoafuri cu bucle

Coafuri cu bucleCoafuri cu bucleCoafuri cu bucle

Coafuri Elegante de Ocazie – Valuri

Pentru a face o coafură elegantă cu valuri, puteți împleti părul atunci cînd este umed, iar odată ce se va usca, despletiți părul. Părul se va transforma într-o mare  de valuri luxoase și vor arăta perfect în cadrul petrecerii.

Coafuri valuriCoafuri valuriCoafuri valuri

Coafuri valuriCoafuri valuriCoafuri valuri

Coafuri Elegante de Ocazie – Coroniță

Avînd aranjată codița în formă de coroană veți obține un stil de coafură magnifică  de seară, ideală pentru recepții formale. Dar indiferent pentru ce eveniment ați creat această coafură,vă veți simți ca o adevărată regină.

Coafura CoronitaCoafura CoronitaCoafura Coronita

Coafura CoronitaCoafura CoronitaCoafura Coronita

Tag-uri:  , , ,

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste tag-uri HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>