Cît de des trebuie sa va frezati parul?

Doriți să aveți în permanență un păr frumos și sănătos?

Dar știți oare, cit de des trebuie să-l frezați?
Diferiți factori din mediul extern, procedurile chimice si aranjarea parului pot duce la deteriorarea firului de par.
Cit de des trebuie să vizitați un salon , ca să îmbunătățiți starea părului?
Acest ghid vă va ajuta sa creați propriul program pentru a menține părul dumneavoastră sănătos. Părul crește în mediu pînă la 1,3 cm pe săptămînă. Desigur că la unii oameni părul crește un pic mai repede decăt la alții.

Coafura par lung


Părul lung.
Dacă aveți un păr lung și doriți săi pastrați lungimea, este foarte imoprtant să-l frezați în mod regulat la cîțiva centimetri pentru al menține sănătos. Părul lung, dacă se permite așa să mă exprim este foarte „Bătrîn” ceia ce înseamnă că un păr batrîn – este foarte sensibil.
Părul lung de regulă este mult mai sensibil la rupere și se despică vîrfurile, astfel rezultă că trebuie să-i tăiați vîrfurile cît mai des. Dacă vopsiți părul, este foarte probabil că acesta este deteriorat. Iar vizitele regulate la salonul de frumusețe vă vor ajuta să mențineți un păr frumos și sănătos.
Părul lung ar trebui să-l frezați odată la 8-12 săptămîni cu 1-2 centimetri.Dacă ați observat că vîrfurile permanent se despică, vizitați salonul cel puțin o dată în 6-8 săptămîni. Iar cînd vă duce-ți la coafor redați problema dacă e cazul și explicînd preferințele dumneavoastră. În așa mod stilistul o să poată să vă propună o coafură potrivită și un tratament potrivit pentru părul dumneavoastră. Dacă doriți ca părul să crească mai repede, consultați un stilist pentru consultanță asupra produselor cosmetice speciale.

Coafura par mediu

Marimea Medie a parului.
Aceleași reguli ca și pentru părul lung dar care sunt utile și pentru părul de lungime medie. Este foarte important ca să taiați capetele părului în mod regulat ca părul dumneavoastră să aibă un aspect frumos și sănătos. Dacă vă place lungimea părului care o aveți faceți o vizită la salon o data în 6-8 săptămîni. Acest lucru vă va permite să vă pastrați coafura la lungimea dorită.

 

 

Coafura par scurt
Părul scurt.
Dacă doriți să vă păstrați o tunsoare scurtă și la modă, veți avea nevoie să vizitați mai des salonul de frumusețe, deoarece părul își pierde forma dorită destul de repede. În așa mod o coafură cu păr scurt este nevoie sa fie frezată mai des o data la 4-8 săptămîni. După cum sa menționat mai sus dacă doriți o frezură cu părul mai lung, tăiați părul o dată la 6-12 săptămîni.
Multe femei fac marea greșeală de a nu freza părul regulat, cu scopul de a obține un păr mai lung, iar astfel provoacă părului daune foarte mari. Un alt mit este că vizitele regulate la salon vă vor ajuta să crească părul mult mai repede. Adevărul este că dacă vizitați salonul mai des nu va face ca părul dumneavoastră să crească mai repede. Cu toate acestea tunsoarea va proteja părul de daune și despicarea vărfurilor.

Tag-uri:  , ,

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste tag-uri HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>