Cresterea parului

masca-accelerarea-cresterii-parului

Deseori se întîmplă că părul des și frumos nu crește mai lung. Nu ne poate ajuta în cazul dat nici refuzul  de la serviciile unui salon de frumusețe.

Cum să fie cu persoanele a căror păr, nu corespund standartelor de frumusețe? Vă sfătuim să încercați să utilizați recete verificate de secole – măști pentru creșterea părului, care cu desăvîrșire vor schimba situația.

De ce nu crește părul?

Cauzele Principale

  •  Cauza genetică, ca rezultat creșterea  lentă a părului
  •  Îngrijirea incorectă a părului
  •  Lipsa de substanțe nuntritive

Toate aceste probleme pot fi rezolvate dacă vor fi utilizate măștile de casă, care stimulează creșterea părului – acestea asigură o îngrijire corectă  și hrănește părul cu elemente hrănitoare.

Rețete de măști în condiții casnice pentru

stimularea cresterii parului

Masca din ulei

Cresterea parului
În compoziția acestei măști intră uleiul de masline, ricin și de nucă de cocos. Aceste ingrediente se amestecă în cantități egale, apoi se aplică la rădăcina părului. Ușor masați scalpul timp de cîteva minute, apoi acoperiți capul cu un înveliș din peliculă. Această mască o lăsați așa timp de 1 oră, după care se spală și se clătește cu apă care conține  suc de lamîie.

Masca din tomate

Cresterea parului

De asemenea foarte eficient stimulează creșterea părului. Pentru pregătirea măștii sunt folosite roșii bine coapte care se curăță de coajă, după care se dau prin răzătoare pînă se primește un piure omogen după care se aplică la rădăcina părului. Spălați masca dupa 15-20 min.

 

Semințe de pătrunjel

Cresterea parului
Semințele de pătrunjel conțin cei mai mulți micronutrienți, vitamine și acizi grași. Aceste semințe se iau și se pisează foarte bine pînă se formează o pulbere și se aplică la rădăcina părului. Această  procedură se aplică de 2 ori pe săptămînă.

 

Sucul de ceapă

Cresterea parului

 

Creșterea părului este garantată  dacă e să folosiți zilnic această mască, timp de 1 săptămină.

Compoziția:

2 linguri cu suc  de ceapă, 1 lingură de coniac și 6 linguri de ceai din rădăcini de brusture. Această compoziție se aplică la rădăcina părului și se acoperă cu o peliculă pentru 1oră. Peste 1 oră părul trebuie spălat cu șampon.

 

Masca cu vitamine

Cresterea parului
Cu ajutorul unei doze mari de vitamine din compoziția acestei măști, puteți semnificativ accelera creșterea părului.

Compozitia:

Ulei de semințe de in și de brusture în părți egale, apoi se adaugă conținutul de vitamine Aevit”20”. Compoziția formată se aplică la rădăcina părului, după care se pune o peliculă pe cap timp de 1 oră. După care se umezește un prosop  și se acoperă capul dar nu se șterge.

Masca din muștar

Cresterea parului

La schimbul proceselor metabolice mai rapide a scalpului ajută masca din muștar.

Compozitia:

200 ml. de iaurt, gălbenuș  și 1 lingură de muștar uscat. Compoziția trebuie bine amestecată și aplicată la rădăcina părului pentru 40-60 min. După care se spală cu apă călduță. Se aplică zilnic în decurs de 1 lună.

 

Masca din miere

Cresterea parului
Pentru a accelera creșterea părului, este necesar, zilnic sau măcar peste o zi să se aplice o mască din miere.

Compoziția :

1 lingură de miere, 1 lingură de coniac, 1 gălbenuș de ou și se aplică la rădăcini. Compoziția se amestecă bine pînă la un amestec  omogen după care se masează părul. Capul îl acoperim cu o peliculă și  deasupra un prosop. Masca se ține 1 oră, după care clătiți părul cu apă călduță.

 

Bere și gălbenuș de ou

Cresterea paruluiCresterea parului
Foarte bine ajută la creșterea părului 200 ml. de bere și cîteva gălbenușuri de ou care se amestecă pînă la formarea spumei. Compoziția formată se aplică pe toată lungimea părului pentru 1ora ( se recomandă să acoperiți  capul cu o peliculă și deasupra peliculei cu un prosop).

Cu o  îngrijire corectă si nutriție adecvată părul dumneavoastră  va avea transformări semnificative spre bine  și o accelerare a creșterii sale. Trebuie doar să faceți procedurile necesare pentru a avea un păr lung și frumos.

Tag-uri:  , , ,

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste tag-uri HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>