Alegerea corecta a coafurii de mireasa

Coafuri de mireasa

Alegerea coafurii de mireasa nu este o procedură atît de simplă precum pare. Pentru început este nevoie să aveți cîteva modele de coafuri pentru a le arăta stilistului care se va ocupa de coafura în ziua nunții. Cu stilistul ve-ți aprecia plusurile și minusurile fiecărei coafuri alese.

Este neapărat ca înainte de nunta să faceți o probă la coafura de mireasa, pentru a fi sigură că vi se potrivește, vă este comodă și să știți în cît timp se poate de creat. Alegeți din timp ce accesorii ve-ți folosi și dacă ve-ți purta voalul. Și desigur nu experimentați cu părul înainte de nunta: nu-l vopisiți cu o culoare nouă, pe care nu a-ți folosit-o niciodată și nu vă modificați frezura.

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa


Cuprins:

  1. Coafuri Coc de mireasa
  2. Coafuri de mireasa pe par lung

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

Coafuri Coc de mireasa

Coafurile coc sunt considerate clasice printre toate coafurile moderne de mireasa. Cocurile pot fi lăsate în jos sau ridicate sus, pot fi crețoase, puțin dezordonate sau drepte, cu par împletit sau cu diferite accesorii. Cu o asemenea coafura, mireasa poate să demonstreze linia fină a gîtului și umerilor. Dacă aveți breton, atunci el se potriveste de minune cu o asemenea coafura. Mai scoateți câteva bucle laterale și coafura va deveni mult mai romantică și elegantă.

Coafurile coc sunt cele mai populare printre coafurile moderne de mireasa, unde mai este atașat și voalul. Voalul poate fi într-un singur rînd sau poate fi foarte pufos. De obicei dacă coafura este înaltă atunci voalul se atașează în partea de jos, iar dacă cocul este jos atunci voalul se atașează în partea de sus. O asemenea coafura se poate de înfrumusețat cu o diademă sau cu flori.

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

23 Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

Coafuri de mireasa pe par lung

Pentru miresele care preferă mai mult simplitatea și naturalețea o variantă ideală ar fi coafurile pe par lung lăsate pe spate.

Cel mai frumos arată părul lăsat pe spate cu niște bucle legere, asemenea coafuri redau o feminitate, finețe și splendoare aparte.

O asemenea coafura de mireasa posedă plusurile și minusurile sale. Un plus ar fi: comoditatea, iar un minus ar fi că buclele nu țin pînă la sfîrșitul petrecerii. Părul lăsat pe spate se combină frumos cu o coroniță de flori sau cu o compoziție florală.

Pentru mai multe detalii și poze, citiți și: Top 30 Coafuri de mireasă par lung

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa  Coafuri de mireasa

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa Coafuri de mireasa

Coafuri de mireasa Coafuri de mireasaCoafuri de mireasa

Lasă un răspuns

Puteți folosi aceste tag-uri HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>